Få en special container

De fleste af os kende de klassiske 20 fods containere. Den vi bruger når murbrokker fra den gamle garage skal bortskaffes, eller til opbevaring af værktøj på byggepladsen. Men faktisk findes der også et hav af andre muligheder, muligheder som er baseret på en special container. De fleste af disse special containere, er blot en modificeret 20 fods container, som pludselig har fået en helt ny funktion. Det er tale om alt lige fra en mobil skurvogn, til et mobilkøkken alt samme baseret på en standard model. Se f.eks. her på DC Supply A/S – Special løsninger

En special container i form af en mobil salgsbud

Hvad er et mobilkøkken

Et mobil køkken er en ret special form for special container. Det er her tale om en 20 fods model, som kommer med gasblus, ovn, køleskab, skabe og skuffer. Alt hvad der er brug for, når du skal lave mad som en professionel. Det smarte ved en løsning som denne, er at du placere containeren, der hvor du har brug for at kunne lav mad. Tilslutter lidt gas, vand og strøm og så kan du i løbet af få minutter påbegynde madlavningen. Nogle af disse løsninger, er gode nok til at kunne betjene flere hundrede personer fra en enkelt enhed.

Skurvogn – en special container

En anden type af special containere, er en skurvogn. Du tager den almindelige 20 fods enhed, udskifter en af væggene med en ny, som har en dør. Samt en af sidevæggene, men en som har et vindue. ind med en seng, et par borde og stole. Nu har du så pludselig et sted hvor folk kan slappe af eller sove. Og det bedste af det hele? du kan nemt og hurtigt flytte den rundt efter behov. Og endnu bedre disse skurvogne kan stables, så du på den måde virkelig kan udnytte en begrænset grundplads. Tag blot et kig på mange af de danske byggepladser, for at se en sådan skurvogn her i brug. Du kan læse mere om denne løsning her på 5 grunde til at bruge en special container

Pavillon – udstille eller ekstra plads

Med en pavillon, har man sammensat flere containere, fjernet alle vægge i midten, så man har et stort tomt rum. Der kan lægges gulv, opstilles borde, stole, udskiftes vægge med nye som indeholder døre og vinduer. På den måde har man så pludselig et rigtig godt sted til udstillinger, modelokale, kontorer eller hvad man nu lige står og mangler. F.eks. er der mange som vælger at bruge en sådan pavillon som midlertidigt kontor, i forbindelse med ombygning eller renovering. Også hos militæret er dette en meget brugt løsning, f.eks. i forbindelse med et midlertidigt HQ eller kommunikations kontor.

Mobil fiskefabrik

Nogle gange kan det være behov for at rense fiskene når de kommer ind, og ikke bruge en masse ressourcer på transport. Derfor kan en special løsning som en mobil fiskefabrik være en mulighed for nogle fiskere. Det er ikke alle steder, hvor bådene kommer ind, hvor er er mulighed for at få renset og behandlet fiskene, så ved at opstille en sådan mobil fiskefabrik, har man nu mulighed for at ordne det med det samme når båden komme ind med sin last. F.eks. på Grønland og færørene benyttes disse typer af special løsninger ret ofte.

Dette er et par eksempler på en special container, nogle kan bruges til privat brug og andre er udelukkende til virksomheder. F.eks. hvor mange private har brug for en mobil fiskefabrik? En del af de firmaer som har containerudlejning, har også special containere i deres sortiment.

Advertisements